Tuesday, February 8, 2011

baby you so blue!!!




nice kan that blue ring??? suke gile nak carik satu la!!!


cardigan nie pun sweet pastu pkai with black and silver mmg naik!!


jacket jeans nie.. pun best! boleh pkai style mcm nie if nk santai2 on weekend!


i nak pakai style mcm nie nnt!!! hehe ;)


nie pun sweet!! nk carik la jacket labuh mcm 2.. tutup bntot sikit! hehe 


i dah lame nak cari skirt mcm nie!! so pakai dengan skinny!! cun!! bak kate EX i hahaha!
LOLOLLLL ttbe plak!! sengal!


lisa surihani mmg suke pakai biru!! i perasan byk event die pakai blue!!!


see.. this time brbaju kurung pula.. 
sweet je brbaju kurung bak kate kwn i yg mmg ske tgok lisa brbju kurung..


aishah amin kot name die lupe la.. haha! serius! i suke style die gile2 kot!!!


cantik x?? cantik kn die!!!! suke!!


ah! serius!!! die lagi! si cantik nie!! hehehehe


i if tgok pic die.. suke tgok lame2!!!


nie dkt mines!! haha tempat selalu gi dating time dekat kolej dulu..
1st date pun dekat sini hahaha! ;p


i nak pegi buat dkt kedai! dh lame x manicure pastu buat la this blue and mix lain2..
time tgh cuti2 x salah pun pakai! heheeh ;)


lomo camera!!!! dah promise dh dgn someone nak pegi beli together!!
tapi promise die boleh pakai lagi ke ek?
hahaha nanti free kite tanye awak la yer!
tp nak crik yg cute sikit!! x nak mcm nie!!! nie mcm x cute!
nak biru pink and kuning boleh x awak??
hhahaha sape awak nie???


dsign nie mmg vintage gile!! so if free2 nnt igt nak dsign smthng mcm nie!
vintage in blue!!!


ok gtg sleep!! ngtok dah~~



















No comments:

Facebook Badge