Sunday, March 27, 2011

hot air balloon!!


19 mac 2011, hari ahad.
saye pegi hot air balloon wei!!!
first time pegi nie excited habis!! hehe
saye tompang nurul si comel!
lepas tu ambik wanimoo and capik shahrom dekat bangi..
ni pic time dekat putrajaya!!
cantik-cantik wei.. capik yg snap kan pakai camera nurul..
so tgok la puas-puas..


ni la nurulcomel and tgh tu wanimoo


yg tu capik!!





tengok ktorg jumpe siapa lagi dekat sana.. GFcaen and peakay!!
ramai lagi jumpe budak-budak teknik sepang dekat sana.. sebab ktorg dh buat date
dekat twitter ktorg dh.. sume yg dtg tu sume yg dekat twitter hehe
add la TWITTER ktorg!! cepat!! nanti boleh set date lagi wei!!
hehe ;P


tengok nie.. kan ramai kan.. hehe ada caen, furlastubbornmoja and yg lain dh disebutkan tadi kan.











ktorg mmg comel wei!!! tak boleh buat ape la! hahahaha
lepas penat jalan, lapar and tak tahu nak buat ape dah,
ktorg gi makan dekat mamak kembar p9 putrajaya mmg tempat lepak budak-budak nie la..


muke hodoh ktorg!! hahaha


si Sheikh yg dah tinggi dari ktorg nie pon ade jgk!!


nie sabri and hafiz yg best is! sabri bagi sticker STUBBORN dekat ktorg!!!
tq sabri!!! eee!!
lepas makan ktorg jln-jln dekat putrajaya ambik pic byk-byk smpai penat!





okey habis dah! balik tu tido rumah wani dekat bangi!!! tq wani!! and sume sekali coz make my day happy!!
hari-hari tgok pic kite sume cos dekat sini la datang mood happy gile bile igt balik keluar dengan korg sume!!
dah la pic sume kaler-kaler ceria! wah!! ayat aku nie ayat ngtok dah nie! ok bye nak tido!

2 comments:

mizs.aen said...

ini tyme besday sy :)
sy sesorg jew pd ketika ini d penang...sob3 :(

sweet candy said...

bfday ain??? eli rase eli mcm x thu ape2 pon! and x wish bfday ain pon kan!!! OMG!!! gile pelupe aku nie! gile sedih!!! sori syg!!!!

Facebook Badge