Monday, April 25, 2011

Friends are born, not made, so meet my sweet friends!!



this is wani : she so sweet and cute! sgt baik hati and kelakar! ;P


this is wani punya boyfie!! adib! diorg sgt sweet plz!!!! tgok nie!


sweetkan?? suke sgt tgok diorg nie!! hehe


this is nurul: nurul nie sumpahla!!! si bulat kecik yang sgt nakal!! but she also funny, sweet and baik sama macam wani jgk!! suke buli org! hehe eli rasa sume suke membuli masing-masing! hehe jangan marah tau eli kutuk korg nie!! hahahahaha! ;P


this is shafiq: abg tuff nie wei! haha pon sama jer peragai dgn nurul and wani suke buli org! lagi-lagi bile bab typo aku nie. tp btul la tahap typo sy mmg melampau kadang-kadang! hehe nak buat macam mane deyh!! hehehe ;)

so time nie ktorg nak pegi shoot pic for pertandigan yg nurul nak masuk tu, die nak menang jam. so nurul suruh ktorg yg comel-comel nie jadi model die! ecehcehceh!! comel ke??? hehe sure la comel kan! kan kan!
tengok nie gelagat ktorg yg ape-ape je.. hehe ;)



pic bukan-bukan jer nie! hehe kepada peminat-peminat capik jgn marah eh! hehe nnt habis mak cik yg konooo!!


ni pic yg masuk prtndigan tu "I Love Si Comel, Si cantik and Si Tuff"



hero kami! peniup belon, body guard, driver, and cmeraman! hahahahaha


gadis-gadis: kje ktorg buat muke yg bukan-bukan!! yeahh!!


sy syg sgt dkt nurul and wani syg nie! hehe!


its totally me!


love kamu dua so much bebey!!!


this is what we call friendship!

p/s: byk kan pic saya masuk! hahaha sje je! klau boleh nak masuk sumeee!
tp muke ktorg sume lawak-lawak!! hari-hari tengok pic nie asik gelak sorg-sorg je! haha sumpah happy wlpun penat!!







17 comments:

Doraa said...

ya ampun eli! sweet sangat sangat! terharu :')

eliana zailan said...

hehehe ada-ada je nurul nie! hehe sweet sbb kamu yg sweet!

Wanie Si Gemok said...

heee thanks cookie! rajinnya dia update gambar banyak2 pastu siap ada jalan cerita lagi. haha wanie rajin upload picture. malas nak type banyak2. hehehe love you too!

ima said...

sukaaaaa2!!
comel gler gmbr korang sume.
hope nurul menang jam tue r. hikhik. :)

eliana zailan said...

Wani: eli mmg suke letak byk2! hahaha love you more drling!!

ima:hope la die menang! sbb ktorg sume comel kan!! hahahha (main2 jer!)

sekamar rindu said...

salam..

telah saya singgah lebih 7000 blog..

ini kali pertama saya lihat blog yg paling best...

terkesima saya..

** dengan bangganya saya folo..

Miss Volvo said...

cantik2 gmbr di atas ya!

eliana zailan said...

aww! thanks ya!!

.:Farah Liyana:. said...

i was here.. reading your blog ;)

eliana zailan said...

hey dear! thanks ya!!

Miss Volvo said...

i suka tengok gambar2 yg u amik tp kan satu je benda yg i tak suka. BELON! Tengok belon je kepala i da pening!

eliana zailan said...

hey! sorry if you tak suke! :(
but baloon is our tema for pertandigan yg ktorg masuk tu!
baloon is cute actually! hehe after this no more baloon yaa!! ;P

http://apiqputraspeech.blogspot.com/ said...

kat area mana nie.suke dgn kerusi yg buat ngan dawai tu,nmpak mcm transparent je

eliana zailan said...

i will rply dekat ur blog thank you!

farhana madzlan said...

korang sume nih memang comel sgt lah . geram plak ! haha .

eliana zailan said...

thank you syyggg!!!

eliana zailan said...

thank you syyggg!!!

Facebook Badge