Monday, April 4, 2011

What's in your bag??


hai!!! what's in your bag eli??
suke bawak handbag besar-besar pegi mane-mane kan!
but ade je bwk handbag kecik la!!
tu org selalu tnye. anyway kalau boleh mmg nak bawak satu bilik nie pegi mane-mane!
hahahaha ;)

well, if pegi kolej i selalu bwk all this things la..

purse: wajibla nnt mane nak letak duit sume..
makeupbag: perlu la nnt mcm mne i nak touchup!!

sama besar tak my makeupbag and my purse! hehe
sume nak sumbat dlm tu!! selagi boleh sumbat kite sumbat jer!!

mydiary: selalu bwk pegi mane-mane tp if bwk handbag besar la. lagi-lagi pegi kolej..
ade jer nak update dlm diary tu! hehe
pen: dah ade diary sure ade pen! but i xde fav pen pun.. x kisah ape-ape pensil pun boleh ;)
hp: perlu la bawak nnt mama ayah nak call sy susah dh la anak manja! tak boleh buat ape la.. dgn diorg pun kena update selalu! hehe
camera: sekarang ade cemara compac baru! huhuh so boleh la bawak kemane saje sbb die kecik! yg besar tu OTW!!! x sabar yer!!
spec: ok tu sgt vintage okey! tu my mum pnye! zaman mude-mude die pakai. gilela!!!!
perfume: itu perfume BVLGARI plz!! tp i x mampu la nak beli tu pun mama yg beli kan hehe

ok dah byeeee!! xoxo ;P



No comments:

Facebook Badge