Sunday, May 8, 2011

doa saya untuk awak


mybe benda nie berlaku 4 tahun sudah..umur kite baru 19tahun..
tapi tiba-tiba dalam saya sibuk dgn dunia saya, saya teringat dekat awak..
saya tahu awak mesti tahu apa saya rasa sekarang nie..

tak ada siapa penah tahu pasal benda nie, lepas nie maybe ada yg tahu lepas baca blog saya nie..
maafkan saya time awak dah tak ada baru saya nak bagitahu awak..
saya nak bagitahu yang sayaaaa..

  • saya penah suke awak
  • terima kasih sebab penah datang dalam hati saya awak
  • sekarang baru saya faham maksud awak selama awak berkawan dengan saya
  • saya harap saya dapat jumpa awak dekat sana nanti
  • saya tak pernah berhenti doa kan untuk awak
  • saya rasa saya sayang awak lepas awak dah tak ada..
  • saya masih ingat cara awak cakap, and pandang saya untuk kali terakhir
  • suara awak nyanyi untuk saya.. lagu tu ada makna rupanya (lagu hujan bila aku sudah tiada)
  • saya ingat kali terakhir awak baring dengan baju putih awak, org bawak awak sume saya ingat awak!
  • saya tak pernah lupe kan awak!!

maafkan saya awak.. hanya AL-FATIHAH dan doa supaya awak di tempatkan dekat orang-orang yang beriman yang saya dapat hadiahkan untuk awak..

saya rindukan awak.. :'(



10 comments:

Kasim™ said...

al-fatihah

eliana zailan said...

kasim: terima kasih ;)

nurzulianaz said...

sedih...:'( al-fatihah..

eliana zailan said...

thanks darling! cerita lama ;)

Miss Volvo said...

Al Fatihah.. Hmm sedih la :'(

eliana zailan said...

terima kasih awak..

✿puteri✿ said...

jejln kt cni. ^.^

eliana zailan said...

thanks jejln hehe ;)

siti sakinah said...

elly, kuatkan semangat tau ;)

eliana zailan said...

okey je kinah.. nie ttbe trigat jer..

Facebook Badge