Friday, May 27, 2011

jalan-jalan


hari tu pegi jalan-jalan tengok nie..

nie dari rumah atuk dekat pantai dalam.. huhuhu..
tak ada buat ape pun pegi rumah atuk dekat pantai dlm nie just nak kemas rumah kosong yang berhabuk tu..macam rajin sangat kan.. hehe


dah x ada keje nak balik dah ...dah habis kemas!!



pastu pegi makan dekat south bangsar jer dekat je tempat tu dengan rumah atuk..dah lapar gile dah time tu pagi pegi makan dekat puchong so petang lepas kemas-kemas tu lapar lagi.. kata nak diet mmg tak diet la lapar gileeeee


nie south bangsar pic dari tepi jer.. hehe


my adik niki nikotttt hehe ;)

ok makan time! habis je makan jalan-jalan la dekat situ.. tp kosong jerrr x ada ape! kitorg pegi kedai gift beli barang barang merepek beli bear laaa pper klip yg mcm sepit baju la tp comelll ade teddy bear and bntng yg cute cute gileeee!


and yang sure kedai tu tgh sale!! murah-murah gile sumeeeee!

ok habis dah byeee! xoxo

2 comments:

eLLa said...

comel2..
best jer dpt jln2..
daa r ader sale..huuhu

eliana zailan said...

awak nie rajin cmnt blog kite kan? hehe thank you awak!!

Facebook Badge