Friday, May 27, 2011

on my bestfriend punya boyfriend bfday!


hahahahha ayat title dah macam ape dah.. hahahha
soriiii.. hari tu bfday boyfie ina!! si kimie tuu!! ktorg smnggu bfore bfday die dah busy-busy crik nak buat cuppies yg ada MU kt atas cupcakes..tp masa tak mngizinkan.. so we all igt nk crik kedai je terus beli..so, on bfday kimie tu gi mid valley mega mall beli hadiah and crik cupcakes..but malang nya x ada ok, x jumpeee!! penat tau satu mid tu jalan byangkan laaaaaaaaaaa (marah nie) hehe 


ok last last ktorg beli donut sbb ina ckp kek pun dah jemu asik kek je.. tp ok what kan letak lilin happy bfday nieeee comeeeyyylll! ;)


belah kiri adik ina kanan is inaaa ;)


kimie yg kiri nie with his friend tak tahu nameee hehehe


nie pun kawan kimie jgk pun x tahu nama! hahahaha duduk satu table tp x tahu nama hehehe x ingat laaa soriieee :P

nie pic from polaroid plak!! lihat la duniaaaa




paling best on that day kimie belanje weiiiiiii! ina pun belanje jgk biase la adik x keje lagi name ade duit kakak la blanje kannn hehehe ttbe! best jgk sbb dpt tgok rumah kaca af!!! sy mmg sngat obsessss dgn af nie! akedemi fantasiaaaaa!! (sambil mnyanyiii)

ktorg pegi eon setiawangsa dulu makan dekat sini and sing bfday song dkt kimie lepas tu baru pegi makan lagi dekat bangsar.. so tgok la pic rumah kaca AF9




hazamaaaaa gile kejap! haha die je yg respon ok! sgt coolllll! pic nmpk x clear sbb dlm kaca nie! cish! sumpah balik anggau dieee sgt2!! rindu gile nk tgok die dkt rumah kacaaaa! tp tgok dkt tv je la ubat utk rinduuu hahaha


time nie nora pun ada die dtg.. hehe 




time nie diorg tgh buat diari.. hehe tgok tu azri a.k.a abg ari! hehe time sekolah pnggil die abg ari time AF nie kena pnggil azri plak hehe tgh interview..
rasa macam nak datang lagi jerr nak tunggu dari pagi sampai petang semata mata nak tenggok diorg! hehe 

ok dah habiisss thank you semuaa :)

6 comments:

ima said...

hikhik.demam af sgt nie. :)

eliana zailan said...

huwahahaha agak demam la jgk! ;)

SANDRA AZWAN said...

sweet story..nice!!

p/s: Love ur blog header!!

eliana zailan said...

omg!! sandra azwan cmnt my blog!! thanksss!!

eLLa said...

ah demam af nie..btw t ader idea larh nk buat birthday cmne..xmo cake da...hihi

eliana zailan said...

hehehe ok ella ;)

Facebook Badge