Tuesday, May 17, 2011

wesak day itu hari cutiiiiii


today 17 may 2011 waaaaaahh! dah berapa hari cuti nie..
dah habis final cutilaaa ape lagiii!
cuti tetap cuti, tapi hidup mesti diteruskan.. 
nama jer cuti tapi busy gileeeeeeeee! tak ada masa nak rehat!
online pun dah jarang, update blog lagi laaaa!
just on twitter tu pun dkt hp..

subuh-subuh tadi sedara mara from Kedah sampai, diorg dtg nak tgok atuk! :)
yela atuk dah tak sihat skrg nie.. nak tahu something tak pasal atuk??
die kan panggil my adik niki kan NORI and my adik acap TALIB! :'(
siapa NORI and TALIB nie??
NORI : mak ngah
TALIB : pak long


nie pic lama-lama atuk, wan, paklong, makngah and mama!
mama yg pangku atas wan tu kecik gileeee! hehe

hmm.. dah tak tahu nak fikir ape dah.. mybe die rindu dekat anak-anak die..
nasib die tak panggil aku nie tah nama sape-sape tah.. nasib die igt elie nie! :P
nama elie pun mmg atuk yg bagiii :)

lepas tu bila org kedah dah balik, sedara lain plak dtg.. dtg mnjemput..
this year ramai gile sepupu nak kawin!! sepupu dekat la sepupu jauh la dua pupu la tiga pupu la kupu-kupu pun boleh laaaa hehe
so baju nak pegi sume kenduri.. sume siap pegi beli kain and tempah baju ooowwwh!
sbb ada tema-tema la plak kan.. ada la dlm 5 pasang baju tempah.. hehehe macam hari raya plak!
baju raya lain x boleh sama hehehehe melampauuuu! pening mama! hahaha
tak kesah laa ape-ape pun tgh busy gileee nie!

cuaca hari nie dari tghri smpai ptg hujan jerrr nk buat kje-kje dkt luar susah sbb hujan..
xpe la hujan sbb dh selalu panas smpai tekak kering and sakit.. alhamdulillah la hujan ;)

No comments:

Facebook Badge