Wednesday, July 13, 2011

it's my birthday!!


 hai!! citer dah lama baru nak update! busy meyhhh..
tp x kire la mesti update jugak!! sbb nie penting sgt!! hehehe


13 june bulan lepas! bfday sayaaaaa! dah sebulan baru nak update! bagus kan??
hehe jgn marah yeeeerrr!


my mum belikan kek time my bfday!!! sedaaaapp!!


ni si niki pun sibuk jer~~
the next day of my bfday makan macarons plak..


lepas tu seminggu lepas bfday plak tibe-tibe....


hehehe sambut dekat tasik perdana with kawan-kawan comel saya! tak sangka la ade kek.. tp dapat tangkap ada kek bile si wani mintak "liteter" dekat capik! hahahaha


kek comel nie ade nama capik skali sbb clbrte convo die skali!! die pun x sangka ade nama die.. so jimat la sikit dua sambutan dalam satu kek!! susah-susah je beli kan kek untuk saya! terima kasih dekat wani & adib, nurul, nat and capik sekali.. hehe



jadi dgn rasminya saya mngumumkan umur saya pada tahu 2011 nie genapla 22 tahun!!! macam x percaya saya nie dah mencecah umur dewasa!! eceh ceh.. tapi prangai macam tak 22 pun.. xcaya tanya diorg sume.. sume tu pun sama jer pragai x mcm 22 pon!! hehe ;P
so mari tgok pic gile ktorg dkt tasik perdana!!




ade lagi pic!! klik sini!! 

hadiah saya x dpt byk.. but  sy dapat banyak wish from fb and my twitter, also hp!! x sangka still ada yg nak wish dkt hp! terharu!!! and ade yg wish lebih dari 5 kali!!! hahaha ramai sgt kawan-kawan yg baik hati nak wish lebih dari 5 kali.. anyway thanks ya uollss!! love you all so much!! love love!! ;)

nie hadia yg saya dapat!! thanks sgt2!!!!!!!!!


victoria's secret from my aunty ;) dapat 3 hari b4 bfday! hehe thanks!! bau die sgt wangi!!


cuppies and bfday card yg cute nie from my darling zue !! waaaa! nie sgt x sangka ok! dah la hantar dkt kolej die letak dkt pak guard jer.. x sempat jumpe pun ;( lepas tu die buat cuppies nie sendiri ok!! sgt sweet la die nie!! and cuppies tu sedap!! excited nie!! hehehe thanks darling susah kan diri sampai tgok wayang terpaksa keluar awal! hehehe ;P


a shawl and a cute box!! from aza!! thanks dear!! wlpun lambat, tp die nak bagi jgk i hadiah! thank you 
you!! you you you!!! hehehe


gelang cotton on mimi bagi!! nie paling suke sbb mmg suke gelang!! thanks mimi beli kan utk eli time kuar dating! hehehe ;P


and last sekali!! mama belikan tiket siti!!! huhuuuu! tunggu saya update pasal malam gala simply siti plak!! thanks sume yg wish yg clbrte, yg bagi hadia, yg susah susah kan diri utk saya thanks sgt2!!! saya akan ingat sampai bile2 la! thanks lagi!! lagi thanks!! hehe thanks thanks thanks!! x terkata thanks nie..

bye!

Facebook Badge